HTML

Retro Újságcikkek - 1988-1994

Ez a blog 1988-1994 között megjelent újságcikkekből válogat.

Újabb dolgok

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2009.02.08. 15:17 TGábor

Fejenként egy pornókazetta

Emlékszünk még milyen volt, amikor megnyitották a határokat, és mindenki oda meg vissza volt, hogy fejenként egy pornókazettát legálisan be lehetett hozni Nyugatról? És hogy ez az újfajta szabadság milyen vitákat kavart akkoriban?

A következő cikk A velencei nő című film kapcsán tesz nagyon jó megállapításokat. Jó olvasást!

Szép de fáradságos

Néhány idézet:

"Igen, a tilalmas dolgok "értékrendje" változóban van. Úgy látszik, azzal, hogy fejenként egy pornókazettát minden rejtegetés nélkül be lehet hozni külföldről, a magyarok is elindultak a felnőtté válás útján."

"A pornófilmek és videokazetták piaca odakint Nyugaton hanyatlóban van. Olyan üzletág ez, amely kezd kimenni a divatból. Lehet, hogy majd kitalálnak helyette valami újat, izgalmasabbat, amire újra rákap a vevőközönség."

"De még mielőtt megrónának érte, hogy talán keveslem benne az erotikát, s e tekintetben kiadósabbat várnék a filmtől, sietve hozzáteszem: megtenné nekem a valamivel kevesebb is. Ha ez a kevesebb valamivel őszintébb, emberibb lenne. "

"Csak valahogy a lélek hibádzik az egészből. Pedig a test játékai, a szerelmi szenvedély megjátszásai nem elégségesek és nem meggyőzőek lélek nélkül. Még egy erotikus filmben sem. Így csak hűvösséget áraszt magából, nem forróságot."

Szólj hozzá!

Címkék: pornó bécs izgalmas izgalom szexfilm velencei


A bejegyzés trackback címe:

https://retroblog.blog.hu/api/trackback/id/tr13930178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása